Va salut din nou!

Astăzi doresc să vă vorbesc despre o “tradiție” occidentală ce își face loc încet încet și în țara noastră, anume: Speech-ul ( Declarația / Discursul ) ținut de către miri, în care își exprimă sentimentele, trăirile, dar și de către membri ai familiei sau prieteni ce doresc să le transmită câteva gânduri bune.

Da, știu, probabil primul lucru care vă vine în minte probabil este: “Doamne, nu aș putea eu sa fac așa ceva, îmi este jenă”, însă acest tip de gândire nu își are rostul și vă voi explica de ce!

Un speech nu înseamnă copierea unui text de pe internet și recitarea sa ca la grădiniță!

Speech-ul este cel mai frumos cadou pe care îl puteți face persoanei iubite, în ziua nunții (deși dacă ma întrebați, aș zice ca ar fi ceva ce ar trebui făcut cât mai des, nu doar în această zi). Speech-ul în acest caz vă oferă oportunitatea de a vă exprima în mod deschis sentimentele, trăirile, de a povesti momente cheie din viața voastră de cuplu, de a vă reconforta partenerul / partenera și de a vă aminti reciproc de ce ați decis să deveniți o familie, un întreg.

Nici nu este nevoie să îl citiți în public, deși vă rog sa mă credeți că nimic nu este mai frumos decat cei doi miri, frumoși, emoționați, în fața unei arcade frumos decorate, cu rudele și prietenii apropiați așezați pe scaune albe (știți voi cadrul acela din filmele americane, cu siguranță), rostind emoționați acele cuvinte atent gândite!

Puteți la fel de bine să vă acordați un moment singuri, în ziua dinaintea nunții, când toate sunt pregătite pentru ziua cea mare și să reflectați la fiecare clipă traită alături de persoana iubită. Cu siguranță vorbele vor veni de la sine încărcate cu emoții sincere! Aceste declarații pot fi rostite apoi în fața camerei, urmând a apărea în clipul vostru, sau chiar oferite în scris partenerului/partenerei, ca el/ea să citească singur/ă.

Nu trebuie o formulare pompoasă, nu trebuie să fiți poet, trebuie doar să fiți sincer/ă și să dați frâu liber emoțiilor, să vorbiți din suflet și totul va veni de la sine!

De asemenea, speech-ul mai poate fi și un discurs ținut de către membri ai familiei sau de către prieteni apropiați, în care să depene amintiri și sau să vă transmită gandurile lor bune, la început de drum ca familie.

Ca videograf caut să surprind, să imortalizez și să transmit emoție, așa că încurajez, ba chiar insist pe aceste speech-uri, deoarece vă ajută să realizați importanța acelui pas important din viețile voastre și să vă reconfortați reciproc într-un moment de o importanță semnificativă!

Pe final vă las cu aceste gânduri: Iubirea adevărată este un lucru greu de găsit, însă dacă ați întâlnit-o, IUBIȚI-VĂ, iar dacă o faceți, să nu vă fie jenă să o strigați cu voce tare, ca întreaga lume să știe!


Add your comment

ro_RORO
en_GBEN ro_RORO