Salutare tuturor!

Astăzi vă voi vorbi puțin despre ziua evenimentului, cu precădere: ziua nunții!

Am întâlnit de foarte multe ori aceeași problemă: mirii doresc să se ocupe ei inșiși de tot ce ține de eveniment, rezultatul fiind de multe ori un fiasco.

Nu numai că nu veți reusi sa vă ocupați de toate, dar vă veți și stresa îngrozitor, neapucând sa va bucurați de una dintre cele mai fericite zile din viețile dumneavoastră!

Căsătoria este, la urma urmei, celebrarea iubirii unuia față de celălalt, o zi specială pentru dumneavoastră, în care doriți sa îi aveți alături pe cei dragi, iar la finalul zilei să petreceți alături de ei, să vă distrați, nu o zi de „muncă”, de stres și de epuizare fizică și psihică.

Recomandarea mea este să apelați la specialiști, anume la Wedding Planners! Deși încă mai există scepticism în ce privește acest domeniu de activitate, vorbim despre oameni cu experiență în domeniu care cu siguranță s-au confruntat cu tot felul de dificultăți și știu deja cum să se descurce indiferent de circumstanțe. De asemenea, aceștia cunosc deja piața, știu prețurile pentru toate cele necesare în ziua evenimentului și vă pot ajuta sa alegeți cele mai frumoase detalii, scutindu-vă de cautări îndelungate care de cele mai multe ori aduc frustrare, stres, nervi și probleme.

Nu pot insista destul pe faptul ca ziua nunții este ziua voastră, ziua în care deveniți o familie, o zi de pomină, de ținut minte, nu o zi în care să fiți la cheremul tuturor, un fel de asistenți ai tuturor invitaților.

De prea multe ori am auzit „nu îmi mai amintesc mare parte din nuntă, dar lasă că avem fotografiile și filmarea, vedem acolo ce a fost”, iar întrebarea mea este: chiar vă doriți așa ceva? Fotografiile și mai ales filmul nunții au ca scop să vă stârnească amintiri, să vă prezinte frânturi bine aranjate, sub forma unui film care să vă țină captivați în fața micilor ecrane timp de maxim o oră, nu să arate ca o filmare plictisitoare, de peste 3-4 ore, la care oricum vă veți uita maxim o dată.

Insă dacă bugetul nu vă permite contractarea unui profesionist, vă sfătuiesc să apelați la prietenii apropiați sau la rude pentru a-i pune responsabili cu tot ce poate apărea neprevăzut în această zi.

Pe final vin din nou cu sfatul: În ziua nunții nu vă pierdeți în nimicuri, lăsați profesioniștii sau pe cei apropiați să gestioneze evenimentul (după o instrucție temeinică, facută în prealabil), voi doar bucurați-vă unul de celălalt, sărbatoriți-vă iubirea și petreceți cum nu ați mai petrecut vreodată!

Creați amintiri care să vă rămână zeci de ani, care să revină de fiecare dată cand vedeți filmul nunții sau fotografiile, pe care să le povestiți cu lacrimi de fericire în ochi, copiilor voștri!

Add your comment

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other

en_GBEN
ro_RORO en_GBEN