Va salut cu drag!

Subiectul zilei: Rochia miresei

Rochia miresei este un subiect delicat, deoarece fiecare femeie s-a văzut de când era mică într-un anume fel în ziua nunţii. Oamenii sunt diferiţi, evident, aşa că bineînţeles fiecare mireasă îşi va dori un anume tip de rochie, mai pompos sau mai lejer. Ca videograf vă pot spune că pentru mine cel mai important este să surprind emoţiile, aşa că tot ce contează este să fiţi practice, să alegeţi o rochie care să vă fie comodă.

Trebuie să puteţi respira, mânca, să puteţi dansa, de ce nu să puteţi şi alerga puţin în caz că vrem anumite cadre video sau foto de acest fel, să puteţi face orice, cu uşurinţă, în timp ce purtaţi acea rochie. Desigur, dacă doriţi, puteţi de asemenea să aveţi 2 rochii pentru ziua nunţii: una pentru look şi una pentru comoditate, cu care să vă îmbrăcaţi seara, la petrecere, însă aceasta este varianta mai costisitoare. Din experienţa proprie vă pot spune că:

  • rochiile bufante vor aduna fel de fel de insecte între straturile de tiul şi se pot agăţa uşor;
  • rochiile cu trenă tind să fie grele şi incomode la mers;
  • cele tip sirenă pot fi incomode şi restrictive la mişcare;
  • trena detaşabilă este o soluţie elegantă, ce poate fi adăugată unei rochii comode, însă o veţi folosi relativ puţin (la biserică şi şedinţa foto);
  • rochiile trebuie NEAPĂRAT probate înainte de eveniment cu pantofii ce vor fi purtaţi în ziua cu pricina, deoarece nu de puţine ori am întâlnit problema ca mireasa să nu poată dansa deoarece rochia era prea lungă;

Când vă planificaţi nunta, ar fi foarte bine daca v-aţi asigura că toate detaliile se potrivesc unele cu altele.

Un exemplu ar fi să “asortaţi” artiştii aleşi, cu rochia, detaliile, locaţia, etc. Fiecare vedem viaţa în felul nostru, iar fotografiile şi filmările vor fi redate prin viziunea noastră. Asta ne deosebeşte, asta face diferenţa între noi, aşa că indicat ar fi să fim cu toţii pe aceeaşi lungime de undă. Spre exemplu, un artist cu un stil mai “Luxurious“ s-ar potrivi mai bine unor mirese cu rochie tip prinţesa, pe când un artist cu un stil mai moody, cu siguranţă că ar fi mai pe gustul mireselor casual, care doresc ca totul să fie cât mai degajat şi natural.

La fel şi cu locaţiile: există “de toate pentru toţi”, dar despre asta vom discuta în articolul următor!

În încheiere vă las cu idea următoare, pe care o subliniez mereu: Nunta este pentru voi şi pentru sufletul vostru, aveţi grijă să alegeţi totul după gusturile proprii, luând în considerare plusurile şi minusurile! Scopul meu este să încerc să vă ajut cu informaţii la care poate nu v-aţi gândit!

Add your comment

en_GBEN
ro_RORO en_GBEN