Sovan Cosmin

A professional videographer passionate about art and beauty.
I love art, in all it's shapes!
I love videography because it gives me the opportunity to express myself freely, because it helps me capture emotions and pass them on to everybody!

Videography, creation itself and the happiness seen in the eyes of those that contact me, when seeing the final materials give me spiritual fulfilment and purpose: to always perfect my work and reinvent myself.

No matter the nature of the event, I always offer all my attention and dedication, therefore creating extraordinary moments, films and emotions, always working closely with my clients.

Testimonials

What my clients say about me

Am ales ca și cadou de botez pentru nepoțica noastră un cameraman profesionist. Profitând de cele 4 zile, de vremea însorita și de minunata Roma, am decis sa facem și un Lovestory. Suntem foarte mulțumiți de de calitatea filmărilor. Cosmin a dat dovadă de profesionalism din toate punctele de vedere. Ce ne-a plăcut cel mai mult au fost elementele de inovație pe care le-a folosit, dar și faptul că a surprins toate momentele cheie din acele zile! A fost subtil în timpul filmărilor și ne-am simțit în largul nostru! Editarile au fost de nota 10! Mulțumim mult pentru tot, ai fost cea mai bună alegere!

Oana A.

22.02.2019 , Roma

Noi am fost foarte incantati de rezultat, de profesionalismul si flexibilitatea de care Cosmin a dat dovada. Desi timpul a fost foarte scurt iar noi nu foarte buni prieteni cu camera de filmat, Cosmin a reusit sa surprinda niste cadre foarte reusite, pe care numai un profesionist sau o persoana pasionata de acest domeniu le-ar fi putut realiza. Am apreciat de asemenea flexibilitatea si adaptabilitatea de care a dat dovada, evenimentul nostru nu a fost organizat neaparat dupa tiparele clasice iar faptul ca am putut coopera cu usurinta a contat foarte mult pentru noi.

Cristina Cris

Nunta, 12.05.2018, Carmen Silvae, Gura Humorului, Suceava

Profesionist desăvârșit, implicat, Sovan Cosmin reușește prin pasiunea și talentul său să surprindă cele mai inedite cadre și să transpună într-o simplă filmare la prima vedere, detalii minuțioase ce îți acaparează privirea. Mulțumită lui, Botezul băiețelului nostru s-a transformat într-un cadru de poveste. Deși nici unul dintre noi nu suntem obișnuiți să fim în prim plan, Cosmin a reușit prin calmul său să ne facă să fim mai destinși și, totodată, prietenoși cu camerele de filmat. Spirit cu inițiativă, Sovan Cosmin, reușește să aducă în prim plan idei inovative pentru eveniment, detalii ce nu sunt clișeice. Recomand cu toată încrederea serviciile sale! 🙂

Sab Sabinaa

Botez, 10.11.2018, Biserica “Capela Militară” , Botoșani, Botosani

Ii mulțumim încă o data lui Cosmin Sovan pentru profesionalismul și devotamentul de care a dat dovada. Deși suntem niște persoane mai emotive și nu prea prietenoase cu camerele de filmat, el a reușit sa creeze un mediu familiar și relaxant in care sa surprindă cele mai sincere și frumoase momentele. Intr-un timp atât de scurt pe care l-am avut la dispoziție, a scos la iveală emoția adevarata din noi. Ne-a făcut sa uitam pentru o clipa tot tumultumul ce se petrecea in jurul nostru și sa ne teleporteze intr-o poveste. Recomand cu mare caldura serviciile sale!

Bălăucă Cristina

Nunta, 08.09.2018, Silver house, Chișinău, Republica Moldova

Cosmin Sovan e genul de om care nu se lasa pana nu obtine cadrul perfect din unghiul perfect. Rabdarea si perseverenta de care a dat dovada este uimitoare. Ne-a filmat o zi intreaga si a creat din fiecare cadru un colt de rai, ne-am simtit extraordinar si ne-a transmis un vibe nemaipomenit care ne-a facut sa ne simtim fresh intreaga zi. Am primit filmuletul editat surprinzator de repede, iar cand l-am vizionat pur si simplu am ramas fara cuvinte, efectiv nu mi-a venit sa cred ca eu si viitoarea mea sotie suntem protagonistii. Ii uram mult succes in continuare si il recomandam cu toata increderea

Keller Victor

Alt tip, 08.05.2018, Palas, Iasi

Follow me

@sovancosminvideo

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for sovancosminvideo is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other

en_GBEN
ro_RORO en_GBEN